Mektupta: Ubisoft, bu hafta sonu yapılacak Ubisoft Forward etkinliğini tanıtmak için birçok freebies atıyor. Çok iyi bir oyun (Watch Dogs 2) vermenin yanı sıra, şirket Uplay + hizmetinin yedi gününü ücretsiz olarak sunuyor.

Bir hafta boyunca ücretsiz deneme 27 Temmuz tarihine kadar yeni ve geri dönen kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Bu süreden sonra, normalde aylık 14,99 ABD doları abonelik ücreti ödemeniz gerekir. Uplay +, Microsoft'un Game Pass'ına benzer şekilde çalışır ve Ubisoft'tan 100'den fazla oyuna erişim sunar.

Fransız şirketin en büyük oyunları Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, Far Cry serisi (Far Cry 5 ve New Dawn'ın Altın / Deluxe sürümleri dahil), Assassin's Creed Odyssey ve Origins, Anno 2205 ve South Park dahil olmak üzere hizmette mevcut: Kırık ama Bütün. Beyond Good & Evil, Beyond Good & Evil, Pers Prensi: Zaman Kumları ve Splinter Cell: Kaos Teorisi gibi klasikler de vardır.

Bir hafta, tüm DLC ve genişletme paketleriyle birlikte gelen bu oyunların birçoğunu tamamlamak için yeterli zaman değil; yalnızca Assassin’in Creed Odyssey Ultimate Edition sürümünden 100 saatin üzerinde sıkabilirsiniz.

Aboneler, oyunlara erişmenin yanı sıra, yayınlandığı gün Watch Dogs Legion da dahil olmak üzere yeni Ubisoft oyunlarını oynayabilirler. Ayrıca yeni oyun içeriğine ve yayın öncesi beta programlarına erken erişim sağlar.

Ubisoft Forvet yayınevinde 12 Temmuz 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST'de yayınlanacak İnternet sitesi, Youtube, Seğirme, ve mikser kanalları. Ayarlayanlar ücretsiz bir kopya talep edin Uplay hesaplarıyla oturum açtıkları sürece PC'deki yetersiz Watch Dogs 2'nin