D
DominikJ
TS Çaylak
Bir süredir bu problemim var. Neye sebep olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. İlk başta ara sıra oldu, sonra frekansta arttı ve şimdi tüm yaptı. Ev bilgisayarımı bile kullanamayacağım bir noktadayım.
Bilgisayarımı başlattığımda, her şey iyi çalışıyor gibi geliyor. Tüm hayranlar çalışır, ekran kartı patlar, garip sesler olmaz. Ancak monitörümde hiçbir şey görünmüyor.
Sol üst köşede Analog ve Dijital arasında yanıp sönen bir işaret ile siyah kalır. Bunu birkaç saniye yapar, sonra tamamen kararır ve uyku modundaymış gibi güç düğmesi yanıp söner.
Geçenlerde anakartımı yenisiyle değiştirdim (aynı kart, sadece yeni), dün gece işlemcimin yerini aldım. Yine de aynı sorun.
İşte Windows Vista 32 bit çalıştıran donanım listem
Anakart - Asus M2A-VM AM2 (yeni)
İşlemci - AMD Athlon 64 x2 (yeni)
Ekran Kartı - nVidia GeForce 9800 GX2
Bellek - 2x G Beceri 240 Pin DDR2 2 gb (toplam 4 gb)
Monitör - Samsung 22 'monitör
Bu konuda herhangi bir yardım çok takdir edilecektir. Aylardır onunla mücadele ediyorum, artık düşünmemek güzel olurdu lol
Bilgisayarımı başlattığımda, her şey iyi çalışıyor gibi geliyor. Tüm hayranlar çalışır, ekran kartı patlar, garip sesler olmaz. Ancak monitörümde hiçbir şey görünmüyor.
Sol üst köşede Analog ve Dijital arasında yanıp sönen bir işaret ile siyah kalır. Bunu birkaç saniye yapar, sonra tamamen kararır ve uyku modundaymış gibi güç düğmesi yanıp söner.
Geçenlerde anakartımı yenisiyle değiştirdim (aynı kart, sadece yeni), dün gece işlemcimin yerini aldım. Yine de aynı sorun.
İşte Windows Vista 32 bit çalıştıran donanım listem
Anakart - Asus M2A-VM AM2 (yeni)
İşlemci - AMD Athlon 64 x2 (yeni)
Ekran Kartı - nVidia GeForce 9800 GX2
Bellek - 2x G Beceri 240 Pin DDR2 2 gb (toplam 4 gb)
Monitör - Samsung 22 'monitör
Bu konuda herhangi bir yardım çok takdir edilecektir. Aylardır onunla mücadele ediyorum, artık düşünmemek güzel olurdu lol