N
Navin talati
TS Çaylak
Sevgili arkadaşlar,
Değerli rehberliğinizi ve bilgisayar sistemimi yükseltmek için yardımınızı istiyorum.
Aşağıdaki Bileşenler ve Çevre Birimleri ile birleştirilmiş mevcut masaüstü sistemimi yükseltmek istiyorum:
SİSTEM YAPILANDIRMASI:
Anakart: Asus M4A88T-M
İşlemci; AMDc Phenom (tm) II X2 555
RAM: 4 GB XMS3 corsair + 2 GB Kingston = 6 GB DDR3
PSU: Cooler Master 800W Silent pro Altın
Grafik kartı; GT520 Sessiz 2GB DDR3 nvidia GeForce.
ODD: LG süper multi
HDD: 2X1 TB SATA + 2X250 GB SATA + 1X250 GB SSD
Kabine: yaklaşık 47cmX43cmX19cm boyutunda iBall (siyah uzun boylu)
O.S .: Farklı HDD'lerde farklı işletim sistemlerim var (Win.-XP, Win-7, Win-10, Ubuntu / Linux.
Önyükleme UBUNTU 18.04 LTS aracılığıyla
Yazıcı: HP LaserJet 1005 MFP
Monitör; Samsung SyncMaster 2230
Makine yaklaşık 9-10 yıl boyunca çalışmaktadır ve şimdiye kadar çok tatmin edici bir şekilde çalışıyordu. Ama son zamanlarda sıkıntı vermeye başladı. Bu yüzden bazı Bileşenler ve Çevre Birimleri'ni bu şekilde tutarak yükseltmek istiyorum. Sistemi daha sağlam hale getirmek için Anakart, İşlemci, Grafik kartı ve RAM gibi oyun sınıfı temel bileşenleri tercih etmek istiyorum. Genellikle oyun dışı işler baskındır ancak gelecekte video düzenleme ve oluşturma vb. İçin kesinlikle çok yararlı olabilecek oyun esnekliğini korumak istiyorum. Ayrıca gelecekteki yazılımlara daha hızlı ihtiyaç duyulacak ve oyun tipi makine başarılı ve kesintisiz çalışacak. Bu kavramı akılda tutarak:
Kısa listede yer alan anahtar bileşenleri en iyi şekilde aşağıdaki gibi var:
Anakart: Asus ROG Strix B450-f
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
RAM: DDR4 (en iyi kalite ve marka önermek)
Grafik kartı (en iyi kalite ve marka önermek)
Aşağıdaki öğeleri değiştirmeden tutmak istiyorum:
Aşağıdaki öğeleri değiştirmem gerekiyor mu?
ODD: LG süper multi (EVET ise, en iyi kaliteyi ve markayı önerin)
Kabine: yaklaşık 47cmX43cmX19cm boyutunda iBall (siyah uzun boylu) (EVET ise, en iyi kaliteyi ve markayı önerin)
Teknik olarak bilgisayar kullanıcısı olmadığım için, lütfen ayrıntılı olarak ve mümkünse ilgili resimlerle / fotoğraflarla yanıtlayın. Sonunuzdan bir ponpon ve çok olumlu yanıt beklemektedir.
Hepinize saygılarımla.
Navin Talati / 29-09-2019
Değerli rehberliğinizi ve bilgisayar sistemimi yükseltmek için yardımınızı istiyorum.
Aşağıdaki Bileşenler ve Çevre Birimleri ile birleştirilmiş mevcut masaüstü sistemimi yükseltmek istiyorum:
SİSTEM YAPILANDIRMASI:
Anakart: Asus M4A88T-M
İşlemci; AMDc Phenom (tm) II X2 555
RAM: 4 GB XMS3 corsair + 2 GB Kingston = 6 GB DDR3
Grafik kartı; GT520 Sessiz 2GB DDR3 nvidia GeForce.
ODD: LG süper multi
Kabine: yaklaşık 47cmX43cmX19cm boyutunda iBall (siyah uzun boylu)
O.S .: Farklı HDD'lerde farklı işletim sistemlerim var (Win.-XP, Win-7, Win-10, Ubuntu / Linux.
Önyükleme UBUNTU 18.04 LTS aracılığıyla
Makine yaklaşık 9-10 yıl boyunca çalışmaktadır ve şimdiye kadar çok tatmin edici bir şekilde çalışıyordu. Ama son zamanlarda sıkıntı vermeye başladı. Bu yüzden bazı Bileşenler ve Çevre Birimleri'ni bu şekilde tutarak yükseltmek istiyorum. Sistemi daha sağlam hale getirmek için Anakart, İşlemci, Grafik kartı ve RAM gibi oyun sınıfı temel bileşenleri tercih etmek istiyorum. Genellikle oyun dışı işler baskındır ancak gelecekte video düzenleme ve oluşturma vb. İçin kesinlikle çok yararlı olabilecek oyun esnekliğini korumak istiyorum. Ayrıca gelecekteki yazılımlara daha hızlı ihtiyaç duyulacak ve oyun tipi makine başarılı ve kesintisiz çalışacak. Bu kavramı akılda tutarak:
Kısa listede yer alan anahtar bileşenleri en iyi şekilde aşağıdaki gibi var:
Anakart: Asus ROG Strix B450-f
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600
RAM: DDR4 (en iyi kalite ve marka önermek)
Grafik kartı (en iyi kalite ve marka önermek)
Aşağıdaki öğeleri değiştirmeden tutmak istiyorum:
Aşağıdaki öğeleri değiştirmem gerekiyor mu?
ODD: LG süper multi (EVET ise, en iyi kaliteyi ve markayı önerin)
Kabine: yaklaşık 47cmX43cmX19cm boyutunda iBall (siyah uzun boylu) (EVET ise, en iyi kaliteyi ve markayı önerin)
Teknik olarak bilgisayar kullanıcısı olmadığım için, lütfen ayrıntılı olarak ve mümkünse ilgili resimlerle / fotoğraflarla yanıtlayın. Sonunuzdan bir ponpon ve çok olumlu yanıt beklemektedir.
Hepinize saygılarımla.
Navin Talati / 29-09-2019