Stonerose92
TS Çaylak
Merhaba millet. Mevcut masaüstü bilgisayarım için yeni bir işlemci arıyorum. Yenilgiyi kabul ettim ve mevcut işlemcimin 2013 için artık uygun olmadığını fark ettim.
Sorun şu ki, nereden başlayacağım konusunda en ufak bir fikrim yok. Bu yüzden hızlı bir öneri arıyorum. Oldukça düşük bir bütçedeyim ve ideal olarak ebay'de bir şeyler toplamak istiyorum.
Bu benim temel bilgim. Speccy
İşletim sistemi
MS Windows 7 Professional 64 bit SP1
İşlemci
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz 53 ° C
Conroe 65nm Teknolojisi
Veri deposu
400MHz'de (5-5-5-18) 4.00 GB Çift Kanal DDR2
Anakart
ASRock G31M-VS2 (CPUSocket) 28 ° C
Grafik
DELL E193FP (60 Hz'de 1280x1024)
AMD Radeon HD 6670 (ASUStek Computer Inc) 34 ° C
Sabit Sürücüler
233GB Western Digital WDC WD2500JS-22NCB1 ATA Cihazı (SATA) 40 ° C
Bu benim mobo uyumluluk sayfam: http://www.asrock.com/mb/Intel/G31M-VS2/
İle uyumluluktan bahseder, Intel[YAZI = Arial]®[/ YAZI TİPİ] Core ™ 2 Extreme / Core ™ 2 Dörtlü / Core ™ 2 Duo / Pentium[YAZI = Arial]®[/ YAZI TİPİ] Çift Çekirdekli / Celeron[YAZI = Arial]®[/ YAZI TİPİ] Penryn Dört Çekirdekli Yorkfield ve Çift Çekirdekli Wolfdale işlemcileri destekleyen Çift Çekirdekli / Celeron
Nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Ayrıca, çok fazla güç kullandığımı sanmıyorum, PSU'mun çıkışı oldukça düşük, işlemci çok fazla güç tüketmiyor, yani değiştirmek, büyük bir değişime neden olmayacak, aksine veya HDD?
Okuduğunuz için teşekkürler! Umarım yardım edebilirsin. Şerefe (y)
Sorun şu ki, nereden başlayacağım konusunda en ufak bir fikrim yok. Bu yüzden hızlı bir öneri arıyorum. Oldukça düşük bir bütçedeyim ve ideal olarak ebay'de bir şeyler toplamak istiyorum.
Bu benim temel bilgim. Speccy
İşletim sistemi
MS Windows 7 Professional 64 bit SP1
İşlemci
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2.33GHz 53 ° C
Conroe 65nm Teknolojisi
Veri deposu
400MHz'de (5-5-5-18) 4.00 GB Çift Kanal DDR2
Anakart
ASRock G31M-VS2 (CPUSocket) 28 ° C
Grafik
DELL E193FP (60 Hz'de 1280x1024)
AMD Radeon HD 6670 (ASUStek Computer Inc) 34 ° C
Sabit Sürücüler
233GB Western Digital WDC WD2500JS-22NCB1 ATA Cihazı (SATA) 40 ° C
Bu benim mobo uyumluluk sayfam: http://www.asrock.com/mb/Intel/G31M-VS2/
İle uyumluluktan bahseder, Intel[YAZI = Arial]®[/ YAZI TİPİ] Core ™ 2 Extreme / Core ™ 2 Dörtlü / Core ™ 2 Duo / Pentium[YAZI = Arial]®[/ YAZI TİPİ] Çift Çekirdekli / Celeron[YAZI = Arial]®[/ YAZI TİPİ] Penryn Dört Çekirdekli Yorkfield ve Çift Çekirdekli Wolfdale işlemcileri destekleyen Çift Çekirdekli / Celeron
Nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Ayrıca, çok fazla güç kullandığımı sanmıyorum, PSU'mun çıkışı oldukça düşük, işlemci çok fazla güç tüketmiyor, yani değiştirmek, büyük bir değişime neden olmayacak, aksine veya HDD?
Okuduğunuz için teşekkürler! Umarım yardım edebilirsin. Şerefe (y)